SİYASET Haber Girişi : 28 Mayıs 2019 15:24

ADEM KOÇYİĞİT SAHADA YORULMAK BİLMİYOR...

ADEM KOÇYİĞİT SAHADA YORULMAK BİLMİYOR...
Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit 23 Haziran’da yapılacak olan seçimler için sahada çalışmaya devam ediyor.

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit Kemerburgaz’da Ak Parti Eyüpsultan teşkilatı ve belediye başkanı Deniz Köken ile beraber öğlen vakti başladığı seçim çalışmasını  sahura kadar sürdürdü.

Daha güçlü bir İstanbul için Kemerburgaz’da vatandaşlara çiçek dağıtarak seçim çalışmalarına başlayan Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken Kemerburgazlılara İBB Adayı Binali Yıldırım’ın selamlarını ilettiler.

Kemerburgaz’da gönül sofrasına katılarak Kemerburgazlılarla iftar açan Adem Koçyiğit ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken iftarda vatandaşlarla sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken iftar programında yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

“Tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin, ulaşacağımız bayramı da şimdiden mübarek etsin diyorum. Ramazan’ın son haftasına girdik biliyorsunuz, rahmet, mağfiret ve arınma ayıdır Ramazan, inşallah arınmış olarak bayrama kavuşuruz.

Allah iftarınızı kabul etsin. İnşallah Recep, Şaban ve Ramazan aylarına ulaştırdığı gibi bayrama da ulaştırsın. Sizlere şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.”

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken iftar sonrası Kemerburgaz’da kahveleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit yaptığı açıklamada “23 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde İBB Adayımız Binali Yıldırım’ı belediye başkanı seçtirmek için teşkilatımız ile beraber kolları sıvadık. Vatandaşlarımızın büyük ilgisi var. Hep Birlikte başaracağız” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.