GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 14 Ağustos 2020 09:53 Haber Girişi : 14 Ağustos 2020 10:07

ALİBEYKÖY'DE MAGANDA TRAFİKTE KADINA SALDIRDI

ALİBEYKÖY'DE MAGANDA TRAFİKTE KADINA SALDIRDI
Alibeyköy'de bir kişinin trafikte sinirlendiği kadına saldırı anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüler sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılırken, saldırgana tepki yağdı

Pendik’te 7 aylık hamile kadının içinde bulunduğu aracın önünü keserek aracın dikiz aynasını kırıp kaputu teklemeyen baklavacı kardeşler Hasan Sel ve Hüseyin Sel’in, sergilediği şiddet görüntülerinin bir benzeri dün yine Alibeyköy'de yaşandı.

Akşam saatlerinde, Alibeyköy semtinde insanı şoke eden bir olay yaşandı. Bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle trafikte sinirlendiği kadına küfrederek, saldırdı. Saldırgan kadının kullandığı otomobilin ön camını kırdı.

CEP TELEFONUYLA OLAYI KAYDETTİ

Kadın ise olayı cep telefonu ile saniye saniye kaydederek, saldıran kişiye tepki gösterdi. DHA'nın haberine göre; çevredeki vatandaşların yardımıyla olay daha da büyümeden engellenirken, saldırgan aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Öte yandan, görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından, tepki yağdı. Görüntüler çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.