TEKNOLOJİ Haber Girişi : 22 Ocak 2019 19:46

Appdirect24

Appdirect24
Appdirect24

Alman Uygulama Geliştirme Devi Artık Türkiye’de!

Büyük veya küçük çaplı kurumsal, bireysel firmalara özel uygulamalar geliştiren AppDirect24 firması Türkiye pazarına giriyor.  Almanya’nın bilinen ismi AppDirect24 firması onlarca kişiye istihdam kapısı açıp Türkiye uygulama geliştirme pazarında yerini almaya hazırlanıyor. Yılların Alman tecrübesini alanında en iyi olan uzman geliştiriciler ile çalışarak Türk firmalarının uygulama ihtiyaçlarını gidermek, kullanıcı odaklı uygulamalar geliştirip sunmak için fark yaratmaya geliyor. 

Türkiye’de şirketler için uygulama geliştiren kişi veya kuruluşların örnek aldığı Almanya firması AppDirect24 Kavacık merkez ofisinde faaliyetlerini sürdürmeye başlayacak. Almanya ve Türkiye’den sonra birçok ülkeye açılmayı planlayan firma uygulama geliştirme pazarında her geçen gün büyümeyi hedefliyor.

 

Appdirect24

 

Türkiye pazarında lider olmayı hedefleyen ve oldukça iddialı olan AppDirect24 yatırım planı ise daha çok kullanıcı ile firmaya ulaşıp yatırımlarını büyütmek. Almanya’dan sonra Türkiye pazarına oldukça güvenen AppDirect24 Türkiye’de yer alan büyük ve küçük ölçekli firmaların uygulama alanında kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak için yatırım, alt yapı potansiyeline sahip olduklarını bilerek ilerliyor. Firma Almanya kadar Türkiye pazarına da oldukça güveniyor ve yapacakları hizmetler, yatırımlar ile Türkiye pazar payını arttırıp yerli istihdam alanında da katkı sağlamayı planlıyor.

Mart ayı itibari ile resmi olarak Türkiye pazarında yer alacak firma Ar-Ge alanında yaptıkları yatırımlar ile, firmalara yüzde yüz kullanıcı memnuniyetli uygulamalar geliştirip alanında pazarda ilk sırada yer almayı hedefliyor. Şirketin Türkiye kurucusu yaptığı açıklamada “Türkiye fırsatlarla dolu ve potansiyeli yüksek bir ülke. Yeni nesil uygulamalarımız sayesinde Türkiye pazarına resmi olarak giriş yaptığımızı duyurmaktan heyecan duyuyorum. En iyi ürünlerimizi ve marka deneyimimizi rekabetçi bir fiyat seviyesinde pazara sunacağız ve Türkiye’deki firmalar için güçlü bir alternatif olacağız.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.