GENEL Haber Girişi : 22 Nisan 2019 15:10

AV. RAMAZAN KARACA’DAN 23 NİSAN MESAJI

AV. RAMAZAN KARACA’DAN 23 NİSAN MESAJI
Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı Av. Ramazan Karaca’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı Av. Ramazan Karaca mesajı'nda ;Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni bir dönemin başlangıcı olan ve devletimizin temellerinin atıldığı 23 Nisan 1920 tarihi milli egemenliğimiz açısından önemli bir tarihtir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İstiklal Mücadelemizi başarıyla yöneterek bağımsızlığımızın kazanılmasında büyük payı olan, hepimizin iftihar ettiği bir kurumdur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözleri ile tüm dünyaya duyurmuş ve bu önemli günü çocuklara bayram olarak armağan etmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramı olmakla birlikte Atatürk'ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.

Verdiği bağımsızlık mücadelesiyle mazlum milletlere örnek olmayı başaran ülkemiz, bugün her alanda kalkınan ve gelişen, çağdaş ülkelerle rekabet eden saygın ve istikrarın sembolü bir ülke haline gelmiştir.

Çocuklarımızın, kendine güvenen, çağın ruhunu anlayan, teknolojiye hâkim, girişimci, ufku ve vizyonu geniş, değerlerine bağlı, kültür ve medeniyetimizi daha ileri noktalara taşıyacak bireyler olarak yetişmesine büyük özen gösteriyoruz.

İnanıyorum ki; çocuklarımız zengin kültürümüzden, bağımsızlık mücadelemizden, demokrasinin değerlerinden güç alarak ülkemizi daha da ileri seviyelere götüreceklerdir.

Coşkumuzun ve yaşama sevincimizin sürekli olması dileğiyle tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.