EKONOMİ Düzenleme Tarihi : 19 Temmuz 2020 11:02 Haber Girişi : 19 Temmuz 2020 11:08

BAHARYAKA KONUTLARININ TEMELİ ATILDI

BAHARYAKA KONUTLARININ TEMELİ ATILDI
Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ilçenin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Baharyaka Eyüpsultan konut projesinin temelini attı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Baharyaka Eyüpsultan konut projesinin temel atma törenine katıldı.

Temel atma törenine Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’le birlikte, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yavuz, Oferka İnşaat ve Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ersin, başkan vekili Yunus Ersin, yönetim kurulu üyesi Ömer Faruk Ersin, genel müdürü Şükrü Özleyen, kentsel dönüşüm mal sahipleri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Deniz Köken, kurdela kesimi sonrası kentsel dönüşüm mal sahipleri ile bir araya gelerek sohbet etti.

Kentsel dönüşüm projesi olarak yapılan Baharyaka projesi 6 katlı 27 bloktan meydana geliyor. Toplam 593 konutun yer aldığı proje kapsamında daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. 20 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Eyüp Baharyaka, bin 700 metrekare sosyal tesise sahip.

Oferka İnşaat iş ortaklığıyla, 20 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Eyüpsultan Baharyaka 2700 metrekare sosyal tesise sahip.

Eyüp belediyesine yakın konumda bulunan proje kentsel dönüşüm projesi olarak yapılıyor.

 

Baharyaka’da Tarihi Doku ve Modern Yaşam Birarada

 

Dünyanın her yerinden ziyaret edilen Eyüp Sultan Cami ve Pierre Loti Tepesi gibi tarihi mekanlar yanı başınızda yer alır.

Baharyaka’da Komşuluk İlişkileri

Her katta sadece 2 daire bulunduğundan, komşuluk kültürünü daha rahat yaşarsınız.

 

 

Baharyaka’da Deniz Manzarası Hayatınızda

Blokların 4. katından itibaren izlenebilen Haliç Denizi ve tarihi yarımada manzarasının keyfiyle huzurlu bir yaşam sürersiniz.

 

Baharyaka’da Her Beğeniye Uygun Daire Tipi

İhtiyacınıza göre bahçe katı, teraslı, tek katlı ya da dubleks dairelerden birini seçebilir ve size özel bahçenizde ya da ortalama 10-14 m2 teraslarınızda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

 

 

Önemli Noktalara Yakınlık

Başta Taksim, Şişli, Eminönü bölgeleri olmak üzere İstanbul'un pek çok önemli noktasına rahatlıkla erişirsiniz.

 

Baharyaka’da Akıllı Ev Sistemiyle Yaşam Daha Kolay

Dairelerdeki "Akıllı Ev Sistemi" ile su ve elektriği uzaktan yönetebilir, site içi kameralara uzaktan erişebilir ve su veya deprem sensörlü ile önceden önlem alabilirsiniz.

 

 

Ulaşım Kolaylığı

İstanbul'un merkezindeki konum avantajıyla; otobüs, metrobüs, metro, vapur iskelesine dakikalar içerisinde ulaşabilirsiniz.

 

Hayatınızda Engellere Yer Yok

Engelliler, bebekli aileler ve yaşlılar için uygun genişlikte bina koridorları ile birlikte, koridorlara ve peyzaj alanlarına asansörle doğrudan erişim sayesinde zorluk yaşamazsınız.

 

Baharyaka’da  Nitelikli ve Aktiviteli Bir Yaşam

Bölgedeki nitelikli ve en kapsamlı sosyal aktivitelere sahip projede olmanın keyfini sürersiniz.

 

Evdeki Fazla Eşyalar Dert Değil

Binalardaki depo alanları sayesinde, sık kullanmadığınız fazla eşyaları depoya kaldırabilir ve evinizi en verimli şekilde kullanabilirsiniz.

 

Az Katlı ve Ferah Bloklar

Her biri bağımsız bir girişe ve optimum kat sayısına sahip bloklardan birinde yaşarsınız.

 

Otopark Sorunu Hayatınızdan Çıkıyor

Bölgede genel olarak yaşanan otopark sıkıntısını Baharyaka'da yaşamazsınız ve site içi otopark alanları sayesinde evinize keyifle dönersiniz.