MAGAZİN Haber Girişi : 19 Mart 2019 12:14

DÜRÜMCÜ SEDAT USTA GÖKTÜRK’DE AÇILDI

DÜRÜMCÜ SEDAT USTA GÖKTÜRK’DE AÇILDI
Dürümcü Sedat Usta 19.Şubesini düzenlenen törenle Eyüpsultan Göktürk’de açtı.

Dürümcü Sedat Usta adıyla kendine has lezzetini açtığı şubeler ile farklı noktalarına yayan Sedat Kendirci bugün Eyüpsultan Göktürk’de 19. Şubesini açtı.

Okunan duaların ve kesilen kurbanın ardından, Dürümcü Sedat Usta 19.Şubesinin açılışını Sedat Kendirci ve Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Muammer Saka ve başkan vekili Ali Zengin beraber yaptılar

Sedat Kendirci, ismiyle markalaştırdığı ‘Dürümcü Sedat Usta’ Göktürk Caddesi No:47/J Göktürk Eyüpsultan’da açarak şube zincirine yeni bir halka ekledi.

2019 Yılında 19.şubesini açan Sedat Kendirci bu yıl başka şube açmayı düşünmediğini belirtti.

Göktürk’de açılan Dürümcü Sedat Usta’nın 19. şubesinin işletmeciliğini Cemil Şanlı yapıyor. Cemil Şanlı Alibeyköy’de de Dürümcü Sedat Usta’nın şubesini işletiyor. Cemil Şanlı açılışta yaptığı açıklamada “Dürümcü Sedat Usta’nın 19. Şubesini bugün Göktürk’de açtık. Bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza, açılışımızda bizi onurlandıran müşterilerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Adres: Göktürk Caddesi No:47/J Eeyüpsultan (Göktürk PTT Yanı)

Tel: 0212 322 33 31- 0212 322 34 31

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.