GENEL Haber Girişi : 03 Haziran 2019 10:05

EDİP ANT’DAN BAYRAM MESAJI

EDİP ANT’DAN BAYRAM MESAJI
Gündem Gurup İcra Kurulu Başkanı Edip Ant Kadir Gecesi dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı

Gündem Gurup İcra Kurulu Başkanı Edip Ant mesajı’nda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ant”

Yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin, güçsüzlerin, darda kalmışların güldüğü, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin sıklaştığı bayramlarda halk olarak bağımız daha da kuvvetlenir, daha çok kenetleniriz. Böyle günleri fırsat bilerek insanlar birbirlerine daha fazla yüreğini açmalı, küskünlükler bitirilmeli, çocuklar sevindirilmeli, büyükler hatırlanmalıdır.

 

Bayramlar birlik ve beraberliği perçinleyen kutlu günlerdir. Bayramlar, iki küskün dostun, birbirine kırgın iki akrabanın arasını düzelten aracı gibidir. İnsanların kalbine sevgiyi, hoşgörüyü, muhabbeti akıtır. Allah hepimize bayramların faziletinden nasiplenmeyi, bayramı bayram tadında geçirmeyi nasip etsin. Bugün tüm dünyanın ihtiyacı olan şey; barış ve kardeşliktir.

Ramazan Bayramı'nın umutlarımızı büyütmesini arzu ediyorum. Dünyanın dört bir yanında barış için edilen duaların kabul olmasını diliyor ve bu özlemi duyan bütün insanlara eşit kardeşlik duygularımla Ramazan Bayramını kutlar. Bayramların özü olan dayanışma ruhunun hayatın tüm alanlarına hakim kılınması temenni ederim”