EMEL BİLENOĞLU TAKDİR TOPLAMAYA DEVAM EDİYOR.

Tüm dünyayı sarsan Korona Virüs ülkemizde de hayatımızı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Mübarek Ramazan ayını evlerimizde geçiriyoruz.

 

Birçok insan iş, aş derdinde. Birçok insan işinden oldu, birçok insan da işine gidemiyor.

 

Hayatımız durma noktasına geldi.

 

Devletimiz, belediyeler, muhtarlar ve hayırsever insanlar vatandaşlara yardım etme telaşında.

 

Bunlardan biri de CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu.

 

Vatandaşlara yaptığı koli yardımları ile takdir topluyor. En azından benim takdirimi aldı.

 

 

Emel Bilenoğlu Migros’tan kendi parası ile aldığı kolileri muhtarlıklardan ve çevresinden aldığı ekonomik zorluk çeken vatandaşlarımızın kapısını çalarak siyasi ayrım yapmadan Mübarek Ramazan ayın’da Eyüpsultan’da erzak dağıtıyor.

 

 

Bütçesi doğrultusunda Eyüpsultan’ın tüm mahallelerinde erzak kolisi dağıtarak karınca kararınca vatandaşlarımızın evlerine bu dar günde aş taşıyarak çorbalarını kaynatmalarına vesile oluyor.

 

Emel hanım inançlı bir insandır. Allah sevaplarını arttırır daha fazla vatandaşımızın evine aş götürür inşallah.

 

Emel Hanım ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bu günlerde bu tür yardımlar yaparken kendisinin gazeteci olduğunu iddia eden “Hangi bayrağa selam verdiği belli olmayan” rüzgar nereden eserse o tarafa eğilen, kıblesi meçhul bir şahsın yaptığı haberi okuyunca yaptığım meslekten utandım.

 

İnsanların çalışmadığı kirasını, faturasını, kredi kartlarını ödeyemediği evinde çorba kaynatmakta zorlandığı bir dönemde Emel Hanım’ın yaptığı erzak yardımlarını eleştirmek hangi akılın ürünüdür merak ediyorum?

Emel Hanım siyasal olarak geleceğe yatırım yapabilir. Dağıttığı erzak kolileri vatandaşlarımızın aş'ının kaynamasını sağlıyor.

 

Kim oluşa olsun, sağcısı solcusu, kim vatandaşın ocağında çorba kaynamasına yardımcı oluyorsa ondan Allah Razı olsun demek insani bir görevdir.

 

 

Keşke durumu olan herkes Emel Hanım gibi bu dar günlerde vatandaşın çorbasını kaynatmasına yardımcı olsa.

 

Bu dar günlerde birbirimizi eleştirirken hakkaniyet ölçülerini yitirmemek gerek.