KÜLTÜR SANAT Haber Girişi : 10 Ocak 2019 16:34

EYÜPSULTAN GENÇLERİNİN ÇEKTİĞİ BENİM ADIM İSTANBUL DİZİSİ SPONSOR DESTEĞİ BEKLİYOR

EYÜPSULTAN GENÇLERİNİN ÇEKTİĞİ BENİM ADIM İSTANBUL DİZİSİ SPONSOR DESTEĞİ BEKLİYOR
Eyüpsultan'da Eyüpsultanlı gençlerin çektiği Benim Adım İstanbul ( Bir İstanbul Hikayesi ) internet dizisi destek bekliyor.

Eyüpsultanlı Yönetmen ve Senarist Coşkun Tali'nin yapımcılığını üstlendiği ve Eyüplü gençler ile bir çok ünlü oyuncununda oymadığı Benim Adım İstanbul ( Bir İstanbul Hikayesi ) İnternet Dizisi Eyüp Sakarya Mahallesi, Göktürk, Beyoğlu ve Balat'da çekimleri devam ediyor.

4 Kardeşin hikayesinin anlatıldığı dizide; Uyuşturucuya karşı mücadelede anlatılıyor. Dizinin senaristi  ve Yönetmeni Coşkun Tali "Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 3. bölümü ile daha iyi bir konuma gelineceğini, hazırlanan afiş ve reklamlarla hem bu diziyi hemde Eyüpsultan İlçesini iyi tanıtmış olucaz" dedi. Dizinin kısıtlı imkanlara çekildiğini söyleyen Coşkun Tali Eyüpsultan İçesindeki tüm esnafın, iş adamlarının ve Eyüpsultan Belediyesi'nin diziye sponsor olup bu yolda  destek olmasını istedi. Dizide Geçtiğimiz dönem içerde dizisinin Şevko karakteri Sedat Pay Payas, Hüseyin Çakın gibi tanınmış oyuncularda yer alıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.