MAGAZİN Haber Girişi : 15 Kasım 2017 11:51

Eyüpsultan’ın muhtarlarından Başkan Aydın’a plaket!

Eyüpsultan’ın muhtarlarından Başkan Aydın’a plaket!
Yaptığı başarılı çalışmalar ile ödüller şampiyonu olan Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'a bir ödül de Eyüp Sultan Muhtarlarından.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın hayata geçirdiği projeler ilçeye art arda ödül kazandırırken, Eyüpsultan’ın muhtarları da Başkan Aydın’ın başarılarına kayıtsız kalmadı.

Görevde bulunduğu 3 yılda özgün projeleriyle çok sayıda ödül alan Başkan Remzi Aydın, bu yıl 9'uncusu düzenlenen Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri yarışmasında “Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı” ödülüne layık görülmüştü.

Eyüpsultan Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, “Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı” ödülü alan Başkan Aydın’a teşekkür ziyaretinde bulunup plaket verdiler.

Başkan Remzi Aydın’ın girişimciliği, halka yakınlığı, tüm muhtarlarla ilişkisinin güçlü oluşu, vatandaşlarla yakın temasta olması ve çözüm odaklı oluşu nedeniyle sorunları çok kısa sürede çözdüğüne değinen Eyüpsultan muhtarları, Başkan Remzi Aydın’a Eyüpsultan İlçesi adına teşekkür ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.