SİYASET Haber Girişi : 21 Mayıs 2019 13:03

FERZAN ÖZER SAHAYA İNİYOR

FERZAN ÖZER SAHAYA İNİYOR
Ferzan Özer 23 Haziran'da yapılacak olan İBB seçimleri için Çarşamba günü Rami'de sahaya iniyor.

Ferzan Özer, İstanbul halkının oyları ile seçilen ancak daha sonra YSK'nin tatışmalı kararı ile mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu için Eyüpsultan'da seçim çalışmalarına katılıyor.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı'nın kordine ettiği seçim çalışmaları için sahaya inecek olan Ferzan Özer yarın Saat 15::00'da Rami'de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile beraber sivil toplum kuruluşları ile toplantılar yapıcak. Esnaf ziyararetlerinde bulunacak.

Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile ftar programına katılcak olan Ferzan Özer yaptığı açıklamada " İstanbul halkının oyları ile seçilen ancak daha sonra YSK kararı ile mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu'nu 23 Haziran'da tekrar belediye başkanı yapmak için seçim süreci boyunca sahada olacağım. CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı'nın kordine edeceği tüm çalışmalara katılacağım. İnanıyorum ki 'Her şey çok güzel olacak' Ekrem İmamoğlu tekrar seçilecek" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Nihat yılmaz 21 Mayıs 2019 22:52

    Yüreğine sağlık kardeşim

  • Ergun Birol 21 Mayıs 2019 14:43

    Bravo başkan her şey yolunda gider inşallah başarılar selamlar