SİYASET Haber Girişi : 06 Mart 2020 13:48

GELECEK PARTİSİ EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI FATİH ÖZNAM OLDU

GELECEK PARTİSİ EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI FATİH ÖZNAM OLDU
Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanı olduğu Gelecek Partisi’ninEyüpsultan kurucu ilçe başkanı Fatih Öznam  mazbatasını alarak göreve başladı.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen tören ile İstanbul’da dört ilçe başkanı mazbatasını alarak göreve başladı.

Eyüpsultan İlçe Başkanı olarak Fatih Öznam İstanbul il başkanı İsa Mesih Şahin’den mazbatasını alarak göreve başladı.

Fatih Öznam yaptığı ilk açıklamada “İstanbul’un en güzide ilçesi olan Eyüpultan ilçe başkanlığını bana veren genel başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na il başkanımız Sayın İsa Mesih Şahin’e ve tüm teşkilatımıza teşekkür ederim. Hepimiz vatan, mllet ve bayrak davası için buradayız. Hepimiz Gelecek Partimizin çatısının altına toplandık. Çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak için bu bu çatının altında büyüyeceğiz ve bu davayı sürdüreceğiz. Eyüpsultanlı hemşehrilerimizi ve partimizde gönüllü olan vatandaşlarımızı üye olmaya oluşturacağımız ilçe yönetimşnde görev almaya davet ediyorum. Biz Gelecek Partisi olarak parti ve meshep ayrımı gözetmeksizin tüm Türkiyeyi kucaklayacağız. Tek derdimiz adaletle, huzurla ve güvenle geleceğe.” dedi.

Gelecek Partisi’nın Sultanbeyli'de Erol Demir, Kadıköy'de Metin Orman, Beylikdüzü'nde ise Nevzat Altıtok kurucu ilçe başkanları oldu.