GENEL Haber Girişi : 30 Nisan 2019 12:58

MEHMET SEVİM'DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI

MEHMET SEVİM'DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
CHP Eyüpsultan Eski İlçe Başkanı Mehmet Sevim 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Mehmet Sevim mesajı'nda “Bizler için, alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler, insana insan olarak değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Alın teri dökerek yaşamını kazanan emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için mücadelemiz sürecektir.
1 Mayıs; şiddetin, kavganın, çatışma ve gerginliğin günü değil, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, mücadelenin, barışın, kardeşliğin ve baharın günüdür. 1 Mayıs’ı kaygı, korku, telaş günü gibi karşılama duygusundan ivedilikle kurtularak, dünyada 165 ülkenin kutladığı gibi bir mutluluk, bir sevinç, bir emek, dayanışma, barış, bahar güzelliği olarak kutlamamız gerekmektedir.
En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde tüm emekçilerin, demokratik hak ve özgürlükleri için canları pahasına verdikleri mücadelenin simgesi olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü içtenlikle kutluyorum."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.