GENEL Haber Girişi : 30 Nisan 2019 12:33

MEHMET YÜCEPUR'DAN 1 MAYIS MESAJI

MEHMET YÜCEPUR'DAN 1 MAYIS MESAJI
Mehmet Yücepur 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlama mesajı yayınladı.

Mehmet Yücepur  mesajı'nda "Türkiye’nin dört bir yanında emekleri ve alın teriyle çalışan işçi ve emekçi kardeşlerimizin, hak arayışlarının simgesi olan 1 Mayıs “Emek ve Dayanışma Günü’nü” kutluyorum.

Ülkemiz toplumun tüm kesimleri ile birlikte, 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlerken, daha üretken, daha kalkınmış bir Türkiye yolunda, işçi ve emekçi kardeşlerimizin alın terini, yaptıkları katkıyı asla yok sayamayız, görmezden gelemeyiz.

Hiç şüphesiz birlik ve beraberlik içerisinde bu hedefler doğrultusunda ilerlerken, emeğiyle, üretimiyle Ülkemize değer katan, tüm çalışanlarımızla, emekçilerimizle yarınlara daha da güvenli baktığımızı ifade etmek istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, çalışma hayatına ilişkin son yıllarda önemli düzenlemelerin hayata geçirildiği ülkemizde, işçi ve emekçi kardeşlerimizin sorunlarının asgariye indirilmesi noktasında farkındalığın oluştuğu bir gün olmasını diliyor, aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu yarınlar diliyorum."

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.