GENEL Haber Girişi : 11 Mayıs 2019 17:48

MEHMET YÜCEPUR’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

MEHMET YÜCEPUR’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI
Mehmet Yücepur Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yücepur mesajı'nda “Tarifi imkansız bir sevginin ve şefkatin timsali olan, evlatlarını akıllarından ve yüreklerinden bir an dahi çıkartmayan annelerimiz; bizleri dünyaya getiren, hayatımız  boyunca en büyük destekçimiz olan, tarifi  imkansız değerlerimizdir.

Peygamber Efendimizin "Cennet, Annelerin Ayakları Altındadır" hadis-i şerifiyle payelendirdiği, varlıklarıyla hayata anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren, onların ülkelerine ve topluma yararlı birer fert olarak yetişmelerinde  bir kılavuz görevi gören annelerimizin hakkı hiç bir şekilde ödenemez.

Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en değerlisidir. Annelerimizi daima mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlar için en büyük armağandır. Annelerimizin gülen yüzleri, bizler için de en değerli hazinedir. Annelerimizi, yılın sadece bir gününde değil her gününde hatırlamalı, hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı daima göstermeliyiz

Emsalsiz ve sınırsız sevginin, hoşgörünün, sabrın, en masum ve temiz duyguların timsali, çocuğuna ilgisini, sevgisini, şefkatini ve kol kanat gerişini, doğumdan ölüme kadar geçen sürede karşılık beklemeden fedakarca sürdüren tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."