SİYASET Haber Girişi : 15 Haziran 2019 16:26

MİLLET İTTİFAKI ALİBEYKÖY’E ÇIKARMA YAPTI

MİLLET İTTİFAKI ALİBEYKÖY’E ÇIKARMA YAPTI
23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul seçiminde son haftaya girildi. Millet ittifakı Eyüpsultan’da Ekrem İmamoğlu’nu tekrar İBB başkanı seçmek için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Millet İttifakı bugün Alibeyköy’de kurulan çadırda toplanarak vatandaşlara Ekrem İmamoğlu’nun broşürlerini dağıtarak Alibeyköy çalışmasına başladı. CHP VE İYİ Parti üye ve yöneticileri boroşür dağıtarak başladığı çalışmalarını Çırçır yönüne yaptıkları yürüyüş ile sürdürdü. Esnaflara Ekrem İmamoğlu’nun broşürlerini dağıttı.

İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Ferzan Özar, Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanı Sakine Sayar'ın da  katıldığı yürüyüş’e esnafların ve vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek yaptığı açıklamada “ 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul seçimlerine İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç’ın kordinesinde  İYİ Partili arkadaşlarımızla tam bir uyum içinde çalışıyoruz. Tüm mahallelerde stantlar kurduk. Pazarlar’da arkadaşlarımız Ekrem İmamoğlu için vatandaşlarımızdan oy istiyorlar. 23 Haziran akşamı YSK’nın haksızlığına İstanbullular tekrar Ekrem İmamoğlu’nu seçerek en iyi cevabı vereceklerdir” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.