KÜLTÜR SANAT Haber Girişi : 02 Aralık 2019 09:37

Ramili Gençlerden Rap Konseri

Ramili Gençlerden Rap Konseri
Eyüpsultan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organize ettiği rap konseri büyük ilgi gördü.

Eyüpsultan Belediyesi gençlere yönelik etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek Rami Bir Nefes Parkı’nda rap konseri düzenledi.

Yaklaşık bir saat süren konserde Rvmi Thug grubu sevilen parçalarını seslendirdi.
 

Yediden yetmişe birçok kişinin izlediği konserde coşkulu anlar yaşandı.

Rami Bir Nefes Parkı’nda düzenlenen etkinlikte dinleyiciler Rvmi Thug‘ un sevilen şarkılarına eşlik etti. Yoğun katılımın yaşandığı konserde Rvmi Thug grubu “Rami” şarkısını yoğun istek üzerine tekrar seslendirdi.

 

Hafta sonunu rap konseriyle şenlendiren Ramililer yapılan etkinlikten oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Ayrıca kendi mahallelerinden böyle başarılı gençlerin çıkmasından mutlu olduklarını ifade eden misafirler gençlere verdiği destek için Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e teşekkür etti.

“İSTANBUL’DA MARKA OLMAYA DEVAM” 

Her fırsatta gençlerin yanında olup onlara destek veren Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan’da sadece İstanbul’da değil dünyaca ünlü olacak markalar çıkarmaya gayret edeceklerini belirterek şunları söyledi:


“Kendi içimizden de sanatçılar çıkabiliyormuş. Biz de Eyüpsultanlı olarak kendi değerlerimizi öne çıkararak bundan sonra güzel markalar çıkaracağız. Rami  Eyüpsultanın tarihi ve en güzel mahallelerinden bir tanesi. 

Kendi aralarından çıkmış bir gruba destek vermek kendi bölgemizden olduğu için çok önemli.. Katılımcılar yerli, sanatçılar yerli kendi kendilerine bir güzellik oluşturmuşlar. Biz de buna katkı sağladık. Rami’ye de bunlar yakışır zaten.”

Ayrıca Rami Milli Kütüphanesi’nin açılmasıyla birlikte Rami Bir Nefes Parkının daha da işlevselleşeceğini vurgulayan Başkan Deniz Köken, sözlerine şöyle devam etti:

 

Milli kütüphane buraya geldiğinde bu park daha işlevsel olacak. Otoparklarıyla, oyun alanlarıyla mini kültür merkeziyle daha çok gençlere hitap eden daha çok hanımefendilere hitap eden bir alan olacak inşallah. 

Konserin ardından hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren Rvmi Thug grubu üyeleri özellikle Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e kendilerine böyle bir fırsat verdikleri için teşekkür etti.