GENEL Haber Girişi : 15 Temmuz 2019 11:40

SAİM DİKEN'DEN 15 TEMMUZ MESAJI

SAİM DİKEN'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
Amasya Denekler Federasyonu Başkanı Saim Diken, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Saim Diken mesajında şunları kaydetti:

 

15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, geleceğimizi yok etmek isteyen hain terör örgütleri harekete geçmiş menfur darbe girişiminde bulunmuşlardır. Fakat bizim için müstesna değerlerin başında gelen ittihad-ı milli, adem-i ihtilaf, dayanışma, hoşgörü iman  gücü kavramlarının ışığında yüce milletimiz ve devletimiz her daim ayakta kalmış ve kalmaya da devam edecektir.

 

Tarih boyunca ülkemizin kalkınması ve gelişmesini hazmedemeyenler tarafından  ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bölmeye  yönelik yapılan hain saldırılara maruz kaldığımız hepimizin malumudur.

 

Kabul edilemez darbe girişiminin gerçekleştiği ilk andan itibaren kararlı bir duruş sergileyerek istiklalimiz ve istikbalimiz uğruna mücadele veren, bu uğurda şehitlik yâda gazilik mertebesine ulaşan güvenlik güçlerimiz ve değerli halkımız ile bu darbe girişiminin bozguna uğratılmasının ardından ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizin meydanlarında demokrasi nöbeti tutarak milli iradeye sahip çıkan yediden yetmişe herkese şahsım ve kurumum adına minnet ve şükranlarımı sunarım.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, şanlı bayrağımızın dalgalandığı her karış toprak için demokrasi ve milli irade mücadelesinin bedelini canlarıyla ödeyen, vatanın birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehit ve kahraman gazilerimizi, minnet, şükran, rahmetle anarken, çok kıymetli ailelerine sevgi ve saygılarımı iletirken, Tüm halkımızın şanlı tarihimize altın harflerle yazılan bu anlamlı gününü en derin duygularımla kutlar, saygı ve selamlarımı sunarım.