GENEL Haber Girişi : 08 Ağustos 2019 15:14

SAİM DİKEN'DEN BAYRAM MESAJI

SAİM DİKEN'DEN BAYRAM MESAJI
Amasya Dernekler Federasyonu Başkanı Saim Diken Kurban Bayramı kutlama mesajı yayınladı.

Saim Diken mesajı'nda;

Bizi asırlardır birbirimize bağlayan, birbirimize kardeş kılan, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu dorukta yaşatan bayramlarımızdan Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşamaktayız.

 

Bayramlar her türlü toplumsal ve kutsal değerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu kutsal günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için bir vesiledir bayramlarımız.

 

Unutulmamalıdır ki bizler çok önemli bir coğrafyada yaşayan ve geçmişinden gururla bahsedilen köklü bir medeniyet anlayışına sahip bir milletiz. Bu itibarla geçmişimizin bu büyük potansiyelini yarınlara taşıma adına önemli misyonu bir araya getiren bayramların huzur ve coşku içerisinde geçmesi yegâne temennimizdir.

 

Trafiğe çıkacak sürücülerimizin de trafik kurallarına uyacağına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor, hiç kimsenin bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesini diliyorum.

Bayram tatilinin huzurlu bir şekilde yaşanması için görevi başında olan tüm güvenlik güçlerimize, sağlık personelimize, zabıta, itfaiye ve diğer tüm çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının tüm İslam âlemi ve dünyada barışın ve esenliğin hakim olmasına vesile olmasını temenni eder, tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutlar, sevdikleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini, sağlık içinde nice bayramlara kavuşmalarını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.