GENEL Haber Girişi : 04 Mayıs 2019 14:41

SAİM DİKEN’DEN RAMAZAN AYI MESAJI

SAİM DİKEN’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
Amasya Dernekler Federasyonu Başkanı Saim Diken Ramazan Ayı dolayısı ile mesaj yayınladı

Amasya Dernekler Federasyonu Başkanı Saim Diken, Ramazan ayının İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyerek, "Ramazan ayının ülkemizde, şehrimizde ve tüm İslam aleminde oluşturduğu huzur ortamının, dünyada da barışın ve huzurun hüküm sürdüğü günlerin habercisi olması en büyük arzumdur" diye konuştu.

Saim Diken sözlerine şöyle devam etti: "Ramazan bize fani olanları hatırlatır. Baki olanları hatırlatır. Bize kendimizi, Rabbimizi, yanı başımızda varlığının farkında olmadığımız kardeşimizi, annemizi, babamızı, komşumuzu, ailemizi, unuttuğumuz her şeyi bize hatırlatmaya gelir. İyiliğin, güzelliğin, erdemin, faziletin, adaletin, ahlakın baki olduğunu hatırlatmaya gelir. Ramazan bize yanı başımızda sürekli kalbini kırdığımız kardeşimizi hatırlatır. Örselenen kardeşliğimizi tamir etmeye gelir. Kırdığımız gönülleri yeniden yapmaya gelir."

Ramazan ayında daha fazla yardımlaşma ve dayanışma örneği gösterilmesi gerektiğinin üzerinde duran Diken, "Bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan'ı daha birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazanın hem milletimize, hem ülkemize, hem gönül coğrafyamıza ve İslam alemine huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum"dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.