GENEL Haber Girişi : 26 Temmuz 2019 14:23

SİLAHTARAĞA TÜNEL TRAFİĞİ ZULÜM OLUYOR

SİLAHTARAĞA TÜNEL TRAFİĞİ ZULÜM OLUYOR
Eyüpsultan ve Alibeyköy bölgesindeki trafik trafik yoğunluğunu azaltmak için hayata geçirdiği “Silahtarağa Tüneli” vatandaşlara eziyet olmaya başladı

Alibeyköy trafiğine çözüm olması için büyük umutlar ile açılan "Silahtarağa Tüneli "yanlış kavşak planlaması yüzünden trafik yükünü daha da arttırdı.

 

Sosyal medyada konuyu gündeme getiren Selami Kurt 'un yazısı Alibeyköy'de önemli bir sorun olan trafik sorunu  gündeme taşıdı.

 

Soyal medyada bir çok yorum alan yazıyıyı siz okuyucularımız ile paylaşıyoruz. Ve Yetkililerden acil çözüm bekliyoruz.

 

SİLAHTARAĞA TÜNEL TRAFİĞİ VE ÇİLESİ...!

Trafiği çözmek için inşa edilen Silahtarağa tüneli Alibeyköy trafiğini iki katına çıkardı. Yanlış kavşak düzenlemesi yüzünden tatil günlerinde bile durum vahim. Okullar açılmadan önce acil çözüm kapsamında kesinlikle hatalı olan yeni kavşak düzenlemesine bir çözüm bulunmalı.

 

Kavşak düzenlemesinin hatalı olduğu trafiğin en yoğun olduğu sabah saatlerinde yerinde gözlem yapıldığında görmemek mümkün değil.

 

Küçükköy ve Yeşilpınar tarafından gelen tüm araçları bir sokaktan tek şeritli tünele bağlayan trafik düzeni yüzünden sabah saatlerinde Saya Yokuşuna kadar uzanan bir trafik oluşuyor.

 

Trafiği çözmek için inşa edilen bir tünelin bizzat trafiğe neden olması olacak şey değil. Yazık değil mi harcanan onca paraya ve kaynağa?

 

Sayın yetkililer lütfen bu soruna acil çözüm bulun. Duyarlı Alibeyköylüleri ve Eyüpsultanlıları bu konuda desteğe davet ediyorum.