SİYASET Haber Girişi : 13 Haziran 2019 12:42

TOPUKLU EFE ALİBEYKÖY’DE

TOPUKLU EFE ALİBEYKÖY’DE
CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçimi için Ekrem İmamoğlu’na destek için Alibeyköy’e geldi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Yasemin ÖNEY cankurtaran, ilçe başkanı Sinan Akçiçek ve partililer ile Alibeyköy Meydanı’nda buluna CHP çadırını ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Çerçioğlu vatandaşlara Ekrem İmamoğlu’nun broşürlerini dağıttı.

 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu daha sonra Karadolap semt pazarını ziyaret etti. Çerçioğlu Pazar alışverişi yapan vatandaşlar sohbet ederek 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçimi için Ekrem İmamoğlu’na destek istedi.

Çerçioğlu ve beraberindeki CHP heyeti Pazar ziyareti sonrası Karadolap Mahallesi’nde bulunan Pirsultan Cem Evi’ni ziyaret etti. Cem evi başkanı Hüseyin Güzelyurt ile İstanbul seçimlerini konuşan Çerçioğlu ve berberindeki CHP heyeti’nin son durağı ise Alibeyköy’de bulunan Üsküp Brezalılar Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği oldu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Üsküp Brezalılar Kültür ve Sosyal Dayanışma  Derneği üyelerine yönelik yaptığı konuşmada 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçimi için Ekrem İmamoğlu’na destek istedi.