YAKIŞTI MI SN. DENİZ KÖKEN ?

Eyüpsultan Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırlattığı afiş tepki üzerine değiştirildi.

 

Eyüpsultan Belediyesi’nin hazırlattığı ilk afiş başta Belediye Başkanı Deniz Köken’in sosyal medya hesapları olmak üzere birçok yerde paylaşıldı.

 

Sosyal medyada vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine Cumhuriyet Bayramı’na vurgu yapmayan afiş değiştirilip ikinci afiş yapılarak paylaşıldı.

 

Her şeyden önce ilk yapılan afiş çalışması Deniz Köken’e yakışmadı.

 

En azından ben yakıştıramadım.

 

Şahsen Deniz Köken’in bu afişin hazırlanmasında haberi olduğunu düşünmüyorum.

 

Burada sorumlu olan Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve bu müdürlükten sorumlu olan başkan yardımcısıdır.

 

Bence Deniz Köken hangi ajansla çalışıyorsa o ajansı da gözden geçirmesi ve önemli konularda atadığı yöneticilerine verdiği inisiyatifi kendisi bizzat kullanması hayırlı olur.

 

Alibeyköy’de Atatürk büstünü kaldırmayı maharet sayıp yıllarca her ortamda anlatıp bu yaptığından gurur duyan birisini kendisine danışman yaparsa Deniz Köken daha çoooook afiş değiştirir.

 

Cumhuriyet’in nasıl kurulduğunu, yedi düvele karşı Türk milleti olarak Rumelili, Çerkes, Kürt, Laz Alevi ve Sünni hep birlikte aynı siperde savaşarak, şehadet şerbetini içerek kazandığını bu Cumhuriyet Bayramı’nı unutan ekibe hatırlatmak isterim.

 

Cumhuriyet hepimizin ortak değeridir. Çanakkale’de yatan şehitlere karşı saygılı olmak zorundayız. Cumhuriyet’i o şehitliklerde yatan şehitlerimiz kazandı.

 

Hazırlanan ilk afişi ve sonra hazırlanan ikinci afişi siz okuyucularımız ile paylaşıyorum ve iki afiş arasındaki farkı bulmanızı istiyorum.

 

Lütfen yorum olarak yazarsanız çok sevinirim.