SİYASET Haber Girişi : 03 Aralık 2023 20:53

Ali Haydar İşkar, CHP'den Eyüpsultan Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu

Ali Haydar İşkar, CHP'den Eyüpsultan Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Ali Haydar İşkar, Eyüpsultan Belediye Başkanlığına adaylık için başvurusunu yaptı

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerin belediye başkanlıkları için aday adaylarının başvuruları devam ediyor.

 

İBB Meclis Üyesi Ali Haydar İşkar, 31 Mart 2024 yerel Seçimlerinde CHP Eyüpsultan Belediye Başkan aday adaylık başvurusunda bulundu.

 

 

Ali Haydar İşkar  bugün CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığında aday adaylık başvuru dosyasını ilçe başkanı Doğan Sarıtaş’a teslim etti. Ali Haydar İşkar'ı adaylık açıklamasında yol arkadaşları yalnız bırakmadı.

 

İşkar yaptığı konuşmada iki dönem meclis üyesi olarak görev yaptığını bu süre boyunca mesai paylaştığı il başkanlarına, ilçe başkanlarıa ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğluna teşekkür etti.

 

Konuşmasında son 4,5 yılda İBB'nin Eyüpsultan'a yaptığı yatırım ve hizmetleri anlatan İşkar bir çok yatırım ve hizmet'te emeğinin olduğunu belirtti.

 

 

Değişimin Eyüpsultan'da  da kaçınılmaz olduğunu ifade eden İşkar  31 Mart akşamı sonuçlar açıklandığında  Cumhuriyet Halk Partisi Bayrağının da Eyüpsultan'da dalgalanacağına emin olduğunu belirtti.

 

Ali Haydar İşkar , aday adaylığı başvurusu sonrası, adaylık açıklamasına katılan yol arkadaşları ile  ile hatıra fotoğrafı çektirdi.