Eyüpsultan'da Is Yerinde Tüp Patlamasi

Eyüpsultan’da metal döküm islemi yapan is yerinde meydana gelen tüp patlamasi sonucu 4’ü agir 5 kisi yaralandi.

Edinilen bilgiye göre, saat 17.30 siralarinda Eyüpsultan Rami Kislasi Caddesi Topçular Is Merkezi’ndeki bulunan metal döküm isi yapan is yerinde henüz bilinmeyen bir sebeple tüp patlamasi yasandi. Patlamada is yerinde bulunan 5 kisi yaralanirken, is merkezindekiler büyük panik yasayarak kendilerini disariya atti. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis, itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevredeki vatandaslari uzaklastirarak önlem alirken, itfaiye ekipleri ise patlama sonrasinda çikan yangina müdahale etti.



Patlamanin yasandigi bölgeye gelen saglik ekipleri de yaralilara müdahale etti. Yapilan ilk müdahalenin ardindan 4’ü agir toplam 5 yarali ambulansla çevre hastanelere kaldirildi. Itfaiye ekiplerinin yaptigi müdahalenin ardindan is yerinde çikan yangin kontrol altina alinarak söndürüldü. Yasanan siddetli patlama nedeniyle çevresinde bulunan is yerlerinde de maddi hasar olustu.



Öte yandan patlama sonrasinda Topçular Is Merkezi’nde yasanan hareketlilik drone ile havadan görüntülendi.



Patlamayi gören bir is yeri sahibi Tunay Eken, “Çok sükür ölü yok. Ambulansa yetistirdik. Metal dökümü yapiyorlar, herhalde içerdeki tüpler patladi. Çok kuvvetli bir patlama oldu çünkü. Bununla atlattik çok sükür, bundan sonra raporlara göre hareket edilecek” dedi.


11.08.2021 08:57:02