GENEL Haber Girişi : 23 Nisan 2024 10:23

AYDOĞAN TULU'DAN 23 NİSAN MESAJI

AYDOĞAN TULU'DAN 23 NİSAN MESAJI
CHP Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Aydoğan Tulu , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

CHP Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Aydoğan Tulu mesajında, “Cumhuriyeti’mizin Kurucusu Büyük önder Atatürk’ün laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini attığı ve dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun” dedi.

Meclis Üyesi Aydoğan Tulu ,“ Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun 104. Yıl dönümü. Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun ilan edildiği 23 Nisan, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı.

 

Barış içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıldığı ilk ve tek çocuk bayramını, tüm yurtta olduğu gibi Menteşe’de de hep birlikte coşkuyla kutlayacağız. İstikbalimiz ve geleceğimiz olan çocuklar; hepinizi çok seviyoruz.

 

Tüm bu hislerimle öncelikle bizlere bu mirası emanet eden laik - demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ve mücadele arkadaşlarını saygı ve rahmet ile tekrar anıyorum. Ulu Önderimiz liderliğinde halkın iradesinin en büyük temsilcisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve gelecek aydınlık günlerin habercisi 23 Nisan'ı en içten dileklerimle kutluyorum.