SİYASET Haber Girişi : 25 Aralık 2023 14:00

AYDOĞAN TULU MECLİS ÜYESİ A.ADAYI BAŞVURSU YAPTI

AYDOĞAN TULU MECLİS ÜYESİ A.ADAYI BAŞVURSU YAPTI
Yaklaşan yerel seçim öncesi siyasi partilerde aday adaylığı hareketliliği yaşanıyor.

Uzun yıllar CHP Eyüpsultan İlçe Örgütünde birçok kademesinde görev almış isimlerden biri olan ve Alibeyköy’ün tanınmış simalarından CHP Eyüpsultan Mahalle Delegesi Aydoğan Tulu belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

Meclis üyesi aday adaylığı başvurusuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Aydoğan Tulu, “CHP siyasetine yeni kan geldi. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in genel başkan seçilmesi ile partimizde değişim başladı. Bu değişim ülkemizde değişiminin öncüsü olacaktır. Bizler Eyüpsultan’da bu değişimi başlatacağız.

 

 

Eyüpsultan’ı tarihi ve kültürel mirasına uygun bir şekilde yönetmeye adayım.

 

Eyüpsultan’da ranta dönüşen, insana kaostan başka bir şey vaat etmeyen imar planlarıyla değil, huzur, güven, bolluk ve bereketin hâkim olduğu bir yönetim anlayışımız olacak.

 

Kent gerçekleriyle örtüşen, halkın bir kuruşunun çarçur edilmediği, tasarrufu ön planda tutan projeler geliştirmeyi amaçlıyoruz.

 

Halkçı belediyeciliği hayata geçireceğiz. İsrafın rüşvetin, yolsuzluğun, çifte standardın, adam kayırmanın, torpilin, adaletsizliğin olamadığı herklesin eşit hizmet aldığı bir belediyecilik anlayışını hayata geçirmek için adayım.

 

Uzun ve güzel bir yola çıkıyorum bunun farkındayım. Eyüpsultan halkına dürüstlükten başka hiçbir şey vaat etmiyorum.

 

Cumhuriyet Halk Partisi aileme ve Eyüpsultan halkına teşekkür ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda son nefesime kadar yürümeye devam edeceğim.”