SİYASET Haber Girişi : 08 Mart 2024 08:22

CHP MECLİS ÜYESİ ADAYI KERİM GÜL: ISRARLA HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

CHP MECLİS ÜYESİ ADAYI KERİM GÜL: ISRARLA HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ
CHP Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olan Kerim Gül, “Bugün bize düşen en önemli görev İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun Eyüpsultan’da ise Dr. Mithat Bülent Özmen’in seçim kazanması için çalışmaktır.”

CHP Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olan Kerim Gül’ün yaptığı açıklamada: 


Öncelikli iki hedefimiz var. Eyüpsultan’da 30 Yıllık özleme son vermek için yola çıktık. Israrla herkesi kucaklayacağız.

Birinci hedefimiz, İstanbul’da 5 yıldır bir sürü engellemelere rağmen israfı bitirerek İstanbullulara hizmet eden Ekrem İmamoğlu’nun tekrar seçim kazanmasını sağlayacağız. 

İkinci hedefimiz ise, Türkiye’nin en önemli şirketlerini yönetmiş, sorunlara rasyonel bakan, ayrım yapmadan tüm herkesi kucaklayan Dr. Mithat Bülent Özmen’in seçim kazanması sağlamak olacaktır.

 

 

Bildiğiniz gibi ben batı Karadeniz yöresinin evladıyım. Aslen Kastamonuluyum. Babam Mustafa Gül Göktürk’ün muhtarı, kurucu belediye başkanı ve üç dönem Göktürk’te belediye başkanlığıve İBB. meclis üyeliği görevlerinde bulundu. Eyüpsultan’da CHP Meclis üyeliği görevlerinde bulundu. Şimdi görev bizim. 3O yıllık hasrete son vermek için Dr. Mithat Bülent Özmen ile yola çıktık.

Kastamonulu seçmenin sesi olmak için aday oldum. İnanıyorum ki Kastamonulu hemşerilerim bizlere sahip çıkacaktır. 

Bizler Eyüpsultan’da büyük bir aileyiz. Ak Parti’ye MHP’ye, DEM Partisi’ne, İYİ Parti’ye, Yeniden Refah Partisi’ne, Büyük Birlik Partisi’ne, Saadet Partisi’ne oy veren herkes bizim vatandaşlarımızdır.  Dolayısı ile biz adayımız Dr Mithat Bülent Özmen ile tüm seçmeni kucaklayacağız..

 

 

 

Beş yıldır görevde olan İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu tüm İstanbul’u kucakladı. Kimseyi ötekileştirmeden herkese eşit hizmet yaptı. Şimdi sıra Eyüpsultan’da. 30 yıllık özleme Dr. Mithat Bülent Özmen ile son vereceğiz ve Eyüpsultan’da herkese eşit hizmet edeceğiz.

1 Nisan sabahı İstanbul’da Ekrem İmamoğlu Eyüpsultan’da Dr. Mithat Bülent Özmen seçimi kazanarak tam yol yolumuza devam edeceğiz.