GENEL Haber Girişi : 04 Nisan 2024 09:28

CHP MECLİS ÜYESİ SERVET GÜZEL EYÜPSULTAN’DA ŞÜKÜR NAMAZI KILDI

CHP MECLİS ÜYESİ SERVET GÜZEL EYÜPSULTAN’DA ŞÜKÜR NAMAZI KILDI
Meclis üyesi seçilen İş İnsanı Servet Güzel Eyüp Sultan Camii 'nde dua etti ve şükür namazı kıldı.

Dr Mithat Bülent Özmen’in Eyüpsultan Belediye Başkanı seçilmesi ile meclis üyesi olan Eyüpsultanlı İş İnsanı ve Diyarbakır Dernekler Federasyonu Başkanı Servet Güzel Eyüpsultan’da seçim kazanılması ve meclis üyesi seçilmesi dolayısı ile Eyüp Sultan Camii 'nde dua etti ve şükür namazı kıldı.

 

 

Cuma günü mazbata alımından önce Eyüpsultan Camii’ne giden meclis üyesi Servet Güzel Ebu Eyyüb El-Ensari'nin türbesini ziyaret edip dua etti. Sonrasında camii’de şükür namazı kıldı.

 

 

Servet Güzel gazetemize yaptığı açıklamada “Bir ay önce umreye gittim. Çok dua ettim. Rabbim dualarımı kabul etti ve Eyüpsultan’da otuz yıllık hasrete son vererek başkanımız Dr. Mithat Bülent Özmen’i belediye başkanı beni de meclis üyesi seçtirdi. Bugün de dualarımın kabul olması ve seçimi kazandığımız için Ebu Eyyüb El-Ensari Hazretlerinin türbesini ziyaret edip dua ettim, sonrasında da şükür namazı kıldım. Allah dualarımızı kabul etsin. Bizlere Ebu Eyyüb El-Ensari Hazretlerinin hizmetkarlığını nasip ettiği için Rabbime şükürler olsun. Eyüpsultan halkının bizlere verdiği desteğe layık olmaya çalışacağım. Her sorunlarında bana rahatça ulaşabilirler. Verdikleri destek için Eyüpsultan halkına teşekkür ederim”