GENEL Haber Girişi : 05 Şubat 2024 00:07

ÇORUMLULAR'DAN EMEL BİLENOĞLU'NA TAM DESTEK

ÇORUMLULAR'DAN EMEL BİLENOĞLU'NA TAM DESTEK
Çırçır Mahallesi'nde seçim çalışmaları yürüten İyi Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Bilenoğlu'na ilçe başkanı İbrahim Yıldırım'da eşlik etti.

Çırçır Mahalle Muhtarlık ziyareti ile başlayan çalışmalar, Çırçır semt pazarı, esnaf ziyareti ve Çorum Boğazkale Emirler Köyü Derneği ziyareti ile devam etti.

 

Çırçır Mahallesi’ndeki seçim çalışmalarına Çırçır Mahalle Muhtarlığı ile başlayan Emel Bilenoğlu, Muhtar Mustafa Çebi tarafından muhtarlıkta karşılandı. Sıcak geçen görüşmede muhtar Mustafa Çebi, çıktığı yolda Emel Bilenoğlu'na başarılar diledi.

 


 

Muhtarlık ziyareti sonrasındaki ikinci durağı Çırçır semt pazarı oldu.


Pazar esnafı ve halkla buluşan Emel Bilenoğlu'na Çırçır Mahallesi'nde yoğun ilgi vardı.

Vatandaşların yüksek fiyatlara karşı verdiği tepkileri dinleyen Bilenoğlu, “31 Mart yerel seçimler sonrası hayata geçireceğimiz ve ekonomik zorluklar yaşayan vatandaşlarımıza çok büyük katkı yaratacak mujdemizi yakında Eyüpsultan'lı hemşehrilerimiz ile paylaşacağız.”  dedi.

 

 

Pazar ziyareti sonrasında Çırçır esnaf ziyareti yapan Emel Bilenoğlu, esnaf tarafından da ilgiyle karşılandı.

 

 

“Sizi yakınen biliyoruz, 5 yıldır verdiğiniz emeği, esnafla kurduğunuz iletişimi görüyoruz, Desteğimiz sizinle diyen esnaf ve vatandaşlarla teşekkür eden Bilenoğlu,  “Ben de yıllardır iç içe olduğumuz ve sorunlarını çok iyi bildiğim siz değerli komşularımın sorunlarına çözüm olmak adına ilk günkü şevkle yürüyorum.” dedi.

 

 

Çırçır Mahallesi'nde bulunan Özel Nisan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni de ziyaret eden Emel Bilenoğlu, merkezin kurucuları olan Güneş Sarıkaya ve Hürriyet Baba'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

ÇORUM’LULAR TEK SES, EMEL BİLENOĞLU DEDİLER.


Çırçır Mahallesi'nde yürüttüğü seçim çalışmaları safhasında Çorum Boğazkale Emirler Köyü Derneği ziyaretinde Emel Bilenoğlu'na tam destek çıktı.

 


Dernek Başkanı Yakup Baltakıran ve yönetim kurulu tarafınca sıcak karşılanan Emel Bilenoğlu'na tam destek çıktı. Hepimiz Çorum'luyuz, birbirinize karşı sorumluyuz diyen dernek yönetimi 2019 yılında olduğu gibi bugün de Emel Bilenoğlu'na tam destek veriyoruz dediler.