GENEL Haber Girişi : 30 Aralık 2022 11:08

EMÜDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN YENİ YIL MESAJI

EMÜDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN YENİ YIL MESAJI
Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak yeni yıl mesajı yayınladı.

Tutacak mesajında sevgi, barış ve hoşgörü temennisinde bulundu.

"Yeni bir yılı karşılamanın heyecan ve mutluluğunu içindeyiz.


Sizlerle birlikte, sevinçlerini, mutluluklarını, tasa ve üzüntülerini beraber yaşayıp, paylaştığımız 2022 yılını geride bırakarak,  yeni umut ve aydınlık bir gelecek vaat eden 2023 yılına da hep birlikte ilk adımımızı atıyoruz.

 

2023 Yılında aynı zamanda cumhuriyetimizin 100 kuruluş yıldönümünü kutlayacağız. Şimdiden 100 yılımızı kutluyorum. İyi ki varsın cumhuriyet diyorum.

 

2023 Yılında dünyamızın dört bir yanında devam etmekte olan savaş ve şiddetten, açlıktan, yoksulluktan insanlığın kurtulmasını temenni ediyorum.

 

Yeni bir yıl; yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Her yeni yıl, canlanan yeni umutların, özlemlerin, beklentilerin ve daha mutlu bir geleceğin habercisidir.

 

2023. yılında sevgi, barış ve hoşgörünün hâkim olduğu, temel insan hak ve hürriyetlerinin her yerde sağlandığı bir dünya diliyorum.

 

Yeni umutlarla karşıladığımız 2023 yılının, ülkemiz, dünyamız ve tüm insanlık için, barışın ve hoşgörünün egemen olduğu, şiddetten ve çatışmalardan uzak güzel günler getirmesini dilerim.

 Yeni Yılınız Kutlu Olsun."