GENEL Haber Girişi : 30 Aralık 2023 09:34

ESNAF ODASI BAŞKANI KURTULUŞ'TAN YENİ YIL MESAJI

ESNAF ODASI BAŞKANI KURTULUŞ'TAN YENİ YIL MESAJI
Eyüpsultan, Alibeyköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şener Kurtuluş, Yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında yeni yılın herkes için hayırlara vesile olması temennisinde bulunduç

Kurtuluş, “Yeni yılın esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için öncelikle sağlıklı, huzurlu, mutlu, hayırlı ve bereketli bir yıl olmasını diliyorum.” Dedi.

 

Değerli Esnaf ve Sanatkârlarım,

 

Acısıyla tatlısıyla yaşadığımız bir yılı daha geride bırakırken yepyeni bir yıla girmenin sevincini yaşıyoruz.

 

Geride bıraktığımız 2023 yılının muhasebesini yaptığımız şu günlerde, hayata geçirmek istediğimiz yeni hedefler için, yeni yılda büyük ümit ve beklentiler içerisindeyiz. Umarım ülke genelinde barışın, mutluluğun, huzurun, sevgi ve saygının hakîm olduğu, bolluk ve bereketin, kazancın daha çok olduğu bir yıl geçiririz.

 

Ekonomik yönden büyük zorluklarla mücadele eden değerli esnaf ve sanatkârlarımız, için, umarım yeni yılda yeni umutlarla, yeni projelere imzalar atılır ve hem ekonomimiz gelişir, hem de güçlü bir Esnaf ve Sanatkâr yaratmanın sevincini yaşarız.

 

Eyüpsultan, Alibeyköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak, hoşgörü ve dayanışma içinde hareket ettiğimiz, tüm alt ve üst düzey Kamu Kurum ve Kuruluşlarla, aynı dayanışma ve istikrarla, yeni yılda da, yepyeni plan ve projelere imzalar atmak hedefindeyiz.

 

Başta siz esnaf ve Ssanatkârlarımız, olmak üzere, tüm Türkiye’nin, yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, 2024 yılının herkese sağlık, başarı, mutluluk ve bol kazanç getirmesini temenni eder, saygı ve selamlarımı sunarım.