GENEL Haber Girişi : 21 Mart 2024 10:26

Eyüpsultan CHP Belediye Başkan adayı Dr. Özmen’e İYİ Parti’den istifa eden İlçe Başkanı’ndan Büyük Destek

Eyüpsultan CHP Belediye Başkan adayı Dr. Özmen’e İYİ Parti’den istifa eden İlçe Başkanı’ndan Büyük Destek
İstanbul Eyüpsultan’da İYİ Parti İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Hatice Gürbulak, CHP Belediye Başkan adayı Mithat Bülent Özmen’e desteğini açıkladı.

İstanbul Eyüpsultan’da, İYİ Parti İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Hatice Gürbulak, ilçe belediye seçimlerinde CHP Belediye Başkan adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’i ve büyükşehirde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek vereceklerini açıkladı.


İstanbul ittifakından yana olduğunu dile getiren Hatice Gürbulak, seçimlerin iktidardan yana sonuçlanmasının ağır sonuçları olacağını söyledi. Seçimlerin önce İstanbul’un, sonrasında da Türkiye’nin kaderi için çok önemli olduğunu vurgulayan Gürbulak; Eyüpsultan’da da muhalefetin birlikte hareket etmesi ve değişimi sağlaması gerektiğini aktardı.


Gürbulak, değişimin en önemli kahramanlarının Cumhuriyet kadınları olacağına dikkat çekerken sözlerini şöyle sürdürdü:
“Eyüpsultan, İstanbul’un kalbi olsun diye, Eyüpsultanlılar hakettikleri hizmete kavuşsun diye, kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız, yaş almış vatandaşlarımız huzur dolu sokaklarda yaşayabilsin diye CHP Adayı Sayın Dr. Mithat Bülent Özmen ile birlikte çalışacağız. Eyüpsultan ittifakının içinde yer alacağız ve biz birlikte kazanacağız”