GENEL Haber Girişi : 24 Nisan 2024 12:14

EYÜPSULTAN’DA COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI

EYÜPSULTAN’DA COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin açılışının 104. Yıldönümü, Eyüpsultan’da coşku ile kutlandı.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe katılan aileler ve çocuklar bayram heyecanını doyasıya yaşadılar.

 

 

Kutlama programı Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Alibeyköy Osmanlı Parkında çocuklar için program düzenlendi. Çeşitli atölyelerin kurulduğu ve oyunların oynandığı programlarda çocuklar doyasıya eğlendiler

 

 

Eyüp Musiki Vakfı Genel Sekreteri ve Eyüpsultan Belediyesi 23 Nisan program koordinatörü Elif İncekara’nın organize ettiği Eyüpsultan ve Göktürk’te yapılan programlara çocuklar ve velileri yoğun ilgi gösterdi.

 

Eyüp Musiki Vakfı’nda yapılan programa Eyüpsultanlıların ilgisi yoğun oldu.

Çocuklar kasik müzik eşliğinde yapılan program ile eğlendiler. Saat: 15:30’da başlayan programa Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’de katıldı.

 

 

Programın devamı akşam Göktürk Kültür Merkezinde gerçekleşti. Katılımın yoğun olduğu program merdivenlere taştı. Program sonunda çocuklar ve velileri Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen ile fotoğraf çektirmek için adeta yarıştılar.

 

 

Kutlamalar, akşam saatlerinde gerçekleştirilen fener alayı yürüyüşü ile devam etti. Göktürk ve Alibeyköy’de yapılan fener alayları yürüyüşleri bando eşliğinde çalınan marşlar ile yapıldı. Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’in eşi ile katıldığı fener alayları yürüyüşlerine vatandaşların katılımı yoğun oldu.

 

 

BÜTÜN MİLLİ BAYRAMLARIMIZI COŞKUYLA KUTLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Vatandaşların bu coşkusuna ortak olan ve bu özel günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Özmen yürüyüş sonrası yaptığı konuşmada, “Hep birlikte daha coşkulu, daha güzel, Eyüpsultan’ın her köşesinde, bütün meydanlarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı, bütün milli bayramlarımızı, bayraklarımızla, coşkuyla, özgürce, mutlulukla, şarkılar ve marşlarla kutlamaya devam edeceğiz. Bayramınız kutlu olsun” dedi.