GÜNDEM Haber Girişi : 23 Temmuz 2015 17:54

İŞADAMLARI DERNEĞİ Mİ? OTOPARK İŞLETMECİSİ Mİ?

 İŞADAMLARI DERNEĞİ Mİ? OTOPARK İŞLETMECİSİ Mİ?
Eyüp Devlet Hastane karşısında bulunan otoparkı işleten Girişimci İşadamları Derneği’ne tepkiler çoğalıyor

Araçları ile hasta haneye gelen vatandaşları araçlarını park etmekte zorluk yaşıyor.

Dar gelirli vatandaşların tercih ettiği Eyüp Devlet Hastanesine gelen vatandaşlar burada bir de otopark ücreti ile karşılaşıyorlar

Eski Vali Hüseyin Avni Mutlu hastane ziyaretinde araçların park yeri olmadığını görünce haliç kıyısına cep otoparkı yapılması direktifi vererek hastanenin otopark sorunu çözülmesini istemişti.

Belediye yetkilileri hastanenin karşısına hastane personelinin ve hasta yakınlarının araçlarının park etmesi için otopark yaparak soruna çözüm bulmuştu.

Hastane karşısında bulunan Girişimci İşadamları Derneği bir yolunu bulup otoparkı paralı hale dönüştürerek hasta hane’ye gelen vatandaşlardan otopark parası alması vatandaşların tepkisine yol açıyor.

Otopark parası ödeyen bir vatandaş konu ile ilgili olarak “Koskoca işadamları derneği vatandaşın üç kuruşuna mı kaldı? Bunlar otoparkçı  mı? işadamı mı ? Biz buraya keyif yapmaya gelmiyoruz. Biz buraya hastamızı getiriyoruz. İşlemlerimiz uzuyor. Hastanenin park yeri yetersiz. Yola park etsek trafiği aksatıyoruz. İstemeye istemeye bu işadamlarına para vermek zorunda kalıyoruzİşadamı dediğin zengin insandır.Bunlar nasıl işadamı anlayamadım.Bizim beş kuruş paramıza tenezzül ediyorlar. “diyerek tepkisini dile getirdi.

Konu ile ilgili tepkiler çoğalırken otoparkın paralı olması hastane personelinin de tepkisini çekiyor.

Vatandaşlar ve hastane personeli belediye yetkililerinde  otoparkın ücretsiz hale dönüşmesini talep ediyorlar

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.