GENEL Haber Girişi : 08 Nisan 2024 13:11

KERİM GÜL’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

KERİM GÜL’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
CHP Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Kerim Gül, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

CHP Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Kerim Gül mesajında “On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı, aynı inancın neşesinde bizleri birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren; bizleri yeniden biçimlendiren ahlak ve fazilet ölçüleriyle, yeniden canlandırdığımız dostluk, kardeşlik ve komşuluk ilişkileriyle, hiç şüphesiz son derece verimli bir ay olmuştur. 

 

Bayramların vesilesiyle toplumumuzun bütün kesimleri arasındaki bağları güçlendiren, gelecek için bizleri umut kaynağı olan, milli ve manevi değerlerimizin daha yoğun yaşandığı günlerdir. Bayramın önemini hatırlattığı güzel değerlerin, sadece bayram günleri ile sınırlı kalmamasını yılın tüm günlerinde yaşanmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Meclis Üyesi Kerim Gül ayrıca “31 Mart Yerel Seçimlerinde tüm Türkiye’de umutların yeniden filizlendiğini Eyüpsultan’da Dr Mithat Bülent Özmen başkanlığında 30 yıllık hasrete son verildiği ve Eyüpspor’un Süper Lige çıkması dolayısı bayram sevincimiz arttı.

 

Ramazan Bayramının Eyüpsultanlı komşularımıza, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olmasını temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum’ ifadelerine yer verdi.