SPOR Haber Girişi : 08 Nisan 2024 09:20

MURAT ÖZKAYA YENİ HEDEFİNİ AÇIKLADI

MURAT ÖZKAYA YENİ HEDEFİNİ AÇIKLADI
Trendyol 1. Lig'de normal sezonun bitimine 5 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Eyüpspor'un kulüp başkanı Murat Özkaya, 5 yıllık hayali gerçekleştirdiklerini söyledi.

Süper Lig'e yükselmenin mutluluğunu ifade eden Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, "Anlatması zor bir olay, uzun bir hikaye. Beş yıl önceki bir hayaldi. O günkü arkadaşlarıma, 'Biz şampiyon olacağız. Süper Lig'e yükseleceğiz.' dediğimde belki de bana inanmamışlardı ama bugün bunu başardık.

 

Bugün Süper Lig'deyiz. Artık bundan sonraki 5 yılımız başlıyor. Eğer varlığım, hayatım devam ederse 5 yıl sonra en büyük dileğim bir Avrupa kupasında final oynayabilmek. Bunu başarırım veya başaramam ama bugün bunu söylüyorum. Biz bir semt takımıyız. Küçümsenmemeliyiz. Burada binlerce çocuk var. Ben bu semtte büyüdüm, bu armada basketbol oynadım ve sahaya çıktım.

Bir hayalimi buradaki çocuklara anlattım. O çocuklara tekrar sesleniyorum. Hayallerinin peşinden koşmaya devam etsinler. Hep birlikte hayallerimizi gerçekleştirelim" yorumlarında bulundu.