MAGAZİN Haber Girişi : 05 Eylül 2023 15:41

OLGUN VE YILMAZ AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ

OLGUN VE YILMAZ AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ
Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Vahit Olgun’un Oğlu Furkan Olgun ve Kibar Yılmaz’ın Kızı Semanur Yılmaz dünya evine girdiler.

Pazar günü Kemerhan Kır Evinde yapılan görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin düğün merasimine seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

 

 

Düğün merasimine Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Aydın Yırtıcı Yeniden Refah Eyüpsultan İlçe Başkanı Lokman Çelik, Eyüpsultan’ın  önceki dönem belediye başkanı Ahmet Genç, Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürü Levent Türkmen Gümüşhane Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcıları Zekeriya Yıldız, Muhammet Çakır, İsmail Uysal ,Cevdet Yıldız, Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Bayram Demir, Rize Dernek Başkanı Mehmet Yazıcı, Bayburt Derneği Başkanı Hicabi Durmuş, Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Sabri Çelebi,beykoz Üsküdar Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcıları Eyüpsultan Mahalle Muhtarlari, belediye meclis üyeleri ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

 

 

Ayrıca düğün merasimine katılamayan bir çok davetli telgraf ve çiçek gönderi

 

 

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in kıldığı nikahta şahitler huzurunda  bir birlerine söz vererek ömür boyu mutluluğa “Evet” diyen Furkan ve Semanur çifti tebrikleri kabul ederek kendilerini yalnız bırakmayan ve mutluluklarına ortak olan davetlilere teşekkür ettiler.

 

 

 

Konuklarla yakından tek tek ilgilenen Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Vahit Olgun “Mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımıza teşekkür ederiz” dedi.