GENEL Haber Girişi : 09 Nisan 2024 15:28

ŞEFİK KIRMIZI KOYUN’DAN BAYRAM MESAJI

ŞEFİK KIRMIZI KOYUN’DAN BAYRAM MESAJI
Özsuna İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Kırmızıkoyun Ramazan Bayramı Kutlama mesajı yayınladı.

Özsuna İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Kırmızıkoyun mesajında birlik, beraberlğin ve kardeşliğin  önemi belirtti. 

Kırmızıkoyun mesajında; Bir ay boyunca manevi ikliminde nefeslendiğimiz Ramazan ayını nihayete erdirdiği ve bizleri sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde mübarek Ramazan Bayramı’na kavuşturduğu için yüce Allah’a hamd ediyorum. 

Başta Aziz Milletimiz olmak üzere tüm İslam aleminin, sizlerin, ailelerinizin ve sevdiklerinizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barışa, huzura ve esenliğe vesile olmasını diliyorum. 

Hep birlikte sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlara erişmeyi niyaz ediyorum.

Her yıl hanelerimizi ve şehirlerimizi şereflendiren Ramazan’a ve sonunda Ramazan Bayramı’na yeniden kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Bir tarafta Ramazan’ı uğurlamış olmanın hüznü, diğer tarafta insana ait tüm güzelliklerin sembolü olan bayrama ulaşmanın sevinci gönüllerimizi fethetmiş durumda. Bolluk, bereket, merhamet ve dayanışma ayı Ramazan-ı Şerif, ülkemize ve milletimize bereket ve rahmet getirmiş, İslam alemini bayramla sevindirmiştir.

Rabbimizin gönüllerimizi yumuşattığı bayram günleri, aynı zamanda kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de önemli bir fırsattır. Kadim geleneğimizde bayramlar, akrabalık ilişkilerinin pekiştirilmesi ve dostlukların perçinlenmesi için hepimize imkanlar sunmaktadır. Bu bayramın da aramızdaki bağları sıkılaştırmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Eyüpsultanlı hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutlar, bayramın; sevgi, saygı, yardımlaşma, kaynaşma, hoşgörü, kardeşlik ve barışa vesile olmasını dilerim.

.