SPOR Haber Girişi : 04 Kasım 2013 10:30

16 yılda 11.seçimini kazandı

16 yılda 11.seçimini kazandı
Mehmetç Aydınlar ile yarşan Aziz Yıldırım kullanılan 9380 oyun 6821'ini alarak yeniden Fenerbahçe Kulübü Başkanı oldu.
Fenerbahçe'de yapılan Genel Kurul'da başkanlık için Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar yarıştı. Kullanılan 9380 oyun 6821'ini alan Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe Kulübü Başkanı oldu... Mehmet Ali Aydınlar 2383 oy alırken 176 oy da geçersiz sayıldı...
Ülker Sports Arena Stadı'nda yapılan Genel Kurul'da yaşanan seçim heyecanından Aziz Yıldırım galip çıktı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı yeniden Aziz Yıldırım oldu.

Seçim sonuçlarının açıklanmasına dakikalar kala Aziz Yıldırım'ı tebrik etmek için diğer başkan adayı M. Ali Aydınlar ve ekibi kürsüye geldiler. Aydınlar'ın yönetim kurulu listesinde yer alan Hamdi Akın da Aydınlar ile beraberdi. Tam o sırada Yıldırım ile Akın arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Hamdi Akın elini uzatırken Yıldırım sert tepki gösterdi. Aziz Yıldırım, Akın'a "F.Bahçe'yi satanlar ile işim olmaz. F.Bahçe'yi satmayın. Ben içerideyken neredeydin" diyerek, sert tepki gösterdi.

Daha sonra Aydınlar'a dönen Yıldırım, Aydınlar'ın tebriğini kabul etti ve elini sıkarak teşekkür etti. Aziz Yıldırım'ın, Hamdi Akın'a yanıt vermeyerek kürsüden ayrıldığı gözlendi.

16 YILDA 11. SEÇİMİNİ KAZANDI
Fenerbahçe Kulübü'nde yapılan seçimli olağan genel kurulunda yeniden başkan adayı olan ve yeniden seçilen Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulüpte 11. kongresini kazandı.
Fenerbahçe'de yeniden başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım, çok sert bir teşekkür konuşması yaptı.

Bu kongrenin 3 Temmuz'dan bu yana yaşananların bir hesaplaşması olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Bu, günlük yaşayanlarla gerçekten Fenerbahçeli olanların mücadelesiydi. Fenerbahçe'ye ihanet edenlerle Fenerbahçe için hapis yatanların, darağacında bile son sözümüz Fenerbahçe diyenlerin mücadelesiydi" diye konuştu.

İsim vermeden çok sert açıklamalarını sürdüren Yıldırım, "Fenerbahçe'nin 2011 yılında şampiyon olduğu zaman Fenerbahçe-Ankaragücü maçında Trabzonspor'a çalışanların karşı listede olduğu bir mücadele yaşadık bugün. Utanmadan buraya geldiler" dedi.
İşte Yıldırım'ın konuşmasının tam metni:
"Değerli Fenerbahçeliler, değerli kongre üyeleri, değerli dostlarım, gerçek Fenerbahçe'nin gerçek sahipleri...
Bugün burada bir seçim kongresi yapmadık. Olağanüstü kongredeki amaç Fenerbahçe'nin 3 Temmuz'dan bu yana yaşadıklarının hesaplaşmasıydı.
Kulüp içerisinde günlük yaşayanlarla, gerçekten Fenerbahçeli olanların mücadelesiydi bugün.
Fenerbahçe'ye ihanet edenlerle, Fenerbahçe için gerektiğinde hapise gidenler, 'Darağacında olsak da son sözüm Fenerbahçe'dir' diyenlerin mücadelesiydi bu.
Fenerbahçe'nin 2011 yılında şampiyon olduğu zaman Fenerbahçe-Ankaragücü maçında Trabzonspor'a çalışanların karşı listede olduğu bir mücadele yaşadık bugün. Ve onlar utanmadan buraya geldiler. Eğer onlar gerçek Fenerbahçeliler ise bugün orada o listede olmamaları ve bugün buraya gelmemeleri lazımdı.

Ama maalesef onlar gerçek Fenerbahçeli değil günlük yaşayan insanlardır.

Biz hepimiz Fenerbahçe için varız. Biz hepimiz Fenerbahçe'nin neferleriyiz.

Biz, çocuklarımıza Fenerbahçeliliği, Cumhuriyet ilkeleri doğrultusunda teslim edeceğiz. Bunun dışında kimse bizden birşey beklemesin.

Biz bu sene, her branşta şampiyon olacağız. Ama yarın çıkıp demesinler 'Bunlar yine şike yapacaklar' diye. Biz sporcularımız, yöneticilerimiz, kongre üyelerimiz, taraftarlarımız ve aslında bizi tutan 3-5 gazeteci ile beraber tarih yazacağız bu sene.
İyi ki varsınız, iyi ki bugün burada tarihi yeniden yazdınız."

AZİZ YILDIRIM'IN YÖNETİM LİSTESİ
ASİL ÜYELER: Tahir Perek, Mahmut Uslu, Ömer Temelli, Erhan Türkoğlu, Ahmet Özokur, Nihat Özbağı, İlhan Ekşioğlu, Ender Alkaya, Tolga Deniz Aytöre, Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, İsfendiyar Zülfikari, Şekip Mosturoğlu, Turhan Şahin...
YEDEK ÜYELER: Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Selim Kosif, Serdar Erkan, Yalçın Haker, Metin Doğan, Selim Sapan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.