GENEL Haber Girişi : 27 Nisan 2016 13:21

4 çocuklu aileye üçüz bebek sürprizi

4 çocuklu aileye üçüz bebek sürprizi
Dört çocuk sahibi Demir ailesi, üçüz bebek sürprizi yaşadı. Demir ailesinin prematüre olarak doğan tek yumurta üçüzleri Ahmet, Muhammet ve Mehmet’i, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve eşi Tülay Aydın ziyaret etti.

İstanbul Eyüp’te canlı Demir çifti, üçüz nesil sahibi oldu. 7 evladı bulunan ağababa Ercan Demir, masrafların çoğaldığını belirterek ek iş yapacaklarını söyledi. Eyüp Belediyesi, ‘Hoş Geldin Bebek’ ziyaretleri kapsamında Başkan Remzi Aydın ve benzeri Tülay Aydın’la beraberce bu el 4 nesil sahibi bulunan ve 3’üz nesil dünyaya getiren Demir ailesinin Yeşilpınar Mahallesi’ndeki evine gitti. Ziyarette, ESER ve Şeker Hayat projesinde yetişek gören mânialı ayrıntılar kabilinden hazırlanmakta bulunan Hoşgeldin Bebek sepetleri bağış edildi. ‘Hoşgeldin Bebek’ ziyaretleri kapsamında Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne ilişkin etibba bebeklerin araştırma ve kontrollerini de yaptı. Başkan Remzi Aydın, Demir ailesine evlatların gereksinimleri düşüncesince dayanaklık etmek olacaklarının sözünü verdi.

“GERÇEKTEN BU BABANIN YERİNDE OLMAYI İSTERDİM”

Nikah kıyarken çiftlere minimum 6 nesil önerisi yaptığını vurgulayan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Ben baş döndürücü çocuklu aileler olmamız icap ettiğini düşünüyorum. Bir ailenin minimum 3 yahut 4 adet evlatlarının olmaları gerekiyor. Dünyanın halis muhlis vatanlarında kişi arttırmaya müteveccih politikalar var. Bizim de hem fasile hem maşer kendisine şimdi çelimli olmamız düşüncesince nüfusumuzu arttırmamız lazım. Ben hakkıyla bu babanın durumunda olmayı baş döndürücü isterdim. Samimiyetle anlatım ediyorum baş döndürücü bahtlı ortak baba” dedi.

Çocuklarının üçüz bulunduğunu öğrendiğinde beklenmeyen bulunduğunu anlatım fail Ercan Demir, “Çocuklarımın harcamaları çoğalacağı düşüncesince ek iş yapacağız artık. Tabii ki mutluyuz dobra ortak his lakin ortak tomar olunca güç olmakta biraz. Geceleri uyumadığımız eyyam baş döndürücü oluyor. Çocuklarımın 3’ü ansızın ayrımsız anda ağlamaya başlıyorlar. Kimi devir 3’ü ayrımsız anda acıkıyor, güç olmakta bakması. Belediye başkanımız bizi ziyarete gelmesinden sonuç adım kıvançlı olduk” ifadelerini kaydetti.

Üçüz ufaklıklara bakmanın hazırlop olmadığını dile getiren ana Kadriye Demir de, “Sizinle mülakat yaparken gördüğünüz kadar ağlıyorlar bütünü ortak anda. Ben de üçüz olmalarını beklemiyordum, bizim düşüncesince şaşırtı oldu. 4 çocuktan sonradan kader üçüz çocukmuş. Çocuklarımdan çabucak Ahmet’in az buçuk hastalığı mevcut o da giderek dobra olacak inşallah” biçiminde konuştu. 

Kaynak: IHA

http://www.iha.com.tr/video-4-cocuklu-aileye-ucuz-bebek-surprizi-86192/
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.