GENEL Haber Girişi : 22 Ocak 2022 11:50

5 LEVENT’E KADIN MUHTAR ADAYI

5 LEVENT’E KADIN MUHTAR ADAYI
Güzeltepe Mahallesi'nden ayrılarak yeni mahalle olan 5 Levent Mahallesinde yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde adaylar kendilerini tanıtmaya başladılar.

6 Mart 2022 Pazar günü gerçekleşecek olan seçimlerde kadın aday olarak seçimlere katılcak olan Esra Aksak yayınladığı seçim bildirgesinde kendisini tanıtarak yapacaklarını anlattı.

 

Değerli 5. Levent Mahallesi Sakinleri, Kıymetli Komşularım;

Ben Esra AKSAK. 
34 yaşındayım.
04 Şubat 1988 yılında İstanbul Sarıyer’de doğdum.
Finanskent’de ikamet etmekteyim.
Anadolu Üniversitesi Banka ve Sigortacılık bölümünü bitirdim.
Uzun yıllar çok uluslu şirketlerde finans ve muhasebe alanlarında yönetici olarak görev yaptım.
Aktif iş hayatıma enerji ve reklam sektöründe bulunan aile şirketimizde, yönetim kurulu üyesi olarak devam etmekteyim. 
Evli ve 2 çocuk annesiyim. 

Eyüpsultan’ın 29. Mahallesi olan 5. Levent Mahallemizin muhtarlığına adayım.
Yeni yapılaşmaların devam ettiği ve henüz birkaç siteden oluşan mahallemizde toplam 6.500 civarı seçmen yaşamaktadır. 
Öncelikli hedefim sitelerimizin kendi içine dönük iletişimini tüm mahalleye yayarak, mahallemizin sorunlarının çözümü noktasında daha örgütlü ve ortak kararlar almaya yönelik çalışmalar gerçekleştirmek olacak. 
Bunun yanı sıra her sitenin kendi iç dinamiklerini de göz önünde bulundurarak sitelerimize özel projeler geliştirmenin öneminin ve ihtiyacının farkındayım. 
Bunun için ilk yapacağımız iş, sizlerin belirleyeceği “Site ve Bölge Meclisleri”ni hayata geçirmek olacak. 
Böylelikle mahallemizle ilgili her konuda birlikte ve ortak akılla tespitler yapacak ve çözümler üreteceğiz.
Ayrıca planladığımız onlarca projemiz var, belli başlılarını ilerleyen günlerde sizlerle “Projelerimiz” başlığı altında paylaşacağız. 
Planlı ve dinamik bir ekip çalışması ile mahallemizi, prestijli bir yaşam alanı ve Eyüpsultan’ın gözbebeği yapmak için mücadele edeceğiz.

Ülkemizin geleceği için, çocuklarımıza daha yaşanılır yarınlar bırakmak için hepimizin duyarlı olması ve yeri geldiğinde belirli sorumlulukları alması gerekiyor. Ben bir kadın ve bir anne olarak işe kendi yaşadığım mahalleden başlamak istedim. Hayal ettiklerimizi burada hep birlikte hayata geçirerek, ortak değerlerimize sahip çıkarak, mücadelemizden vazgeçmeyeceğimizi ve birlikte olursak başaramayacağımız hiçbir şey olmadığını göstererek güzel bir gelecek inşa edeceğimize inanıyorum.

Bunun için sizlerden ricam, 6 Mart 2022 Pazar günü gerçekleşecek olan muhtarlık seçimini önemseyin, etrafınıza da önemsettirin. 

Bu seçim hepimizin için çok büyük bir önem teşkil ediyor. Katılım sağlamanızı ve desteğinizi benden yana kullanmanızı rica ediyorum. Her türlü soru, sorun, öneri vs için bana aşağıdaki iletişim bilgilerimden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla