EKONOMİ Haber Girişi : 26 Şubat 2018 14:30

ABDİAĞAOĞLU AÇILIŞ YAPTI

ABDİAĞAOĞLU AÇILIŞ YAPTI
Fatih Abdiağaoğlu’nun yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Abdiağaoğlu İnşaat yeni yerine taşındı.

Silahtarağa Ordu Caddesi’nde bulunan yönetim binasını taşıyan Abdiağaoğlu İnşaat görkemli bir açılış yaparak müşteri ve dostları ile buluştu.

Çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen açılış programı kapsamında açılış kurdelesi kesilerek davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Abdiağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Abdiağaoğlu açılışa katılan misafirlere hitaben yaptığı konuşmada “ Yıllardır Eyüpsultan ve Gaziosmanpaşa’da inşaat yapıyoruz. Bu bölgede bir çok insanı ev sahibi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün yeni yönetim binamızın açılışını siz değerli dostlarımız ile yapıyoruz. Allah hepimizin işini arttırsın. Abdiağaoğlu Grup olarak bugüne kadar kaliteden ödün vermeden inşaatlarımız yaptık. Bundan sonrada teknolojik gelişmeleri takip ederek inşaatlarımızı yapacağız. Yeni çalışma büromuzda daha iyi hizmet vereceğimize inanıyorum. Açılışımıza gelerek bizleri onurlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Yüce rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.