GENEL Haber Girişi : 09 Kasım 2018 16:37

Abdullah Dölek, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” ile İlgili Mesaj Yayımladı.

Abdullah Dölek, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” ile İlgili Mesaj Yayımladı.
Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek'in “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” ile İlgili Mesaj yayınladı.

Kaymakam Dölek, mesajında şunları söyledi;

“Hayatını ülkemizin birliğine, bütünlüğüne ve bağımsızlığına adamış Cumhuriyetimiz Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 80. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” diyerek, bizlere “muasır medeniyetler” seviyesini hedef gösteren Atatürk’ün “Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak.” sözünden hareketle, ilimde, bilimde, sosyo-kültürel-ekonomi alanları başta olmak üzere, ülkemizi her alanda çağın ilerisine taşıyarak, atalarımızdan emanet aldığımız ülkemizi gelecek nesillerimize daha güçlü bir Türkiye bırakma görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikalinin 80. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve ebediyete intikal eden silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.