EKONOMİ Haber Girişi : 15 Aralık 2014 13:07

ABDULLAH ÖZATİLA MALATYA SPOR YOLUNDA

ABDULLAH ÖZATİLA MALATYA SPOR YOLUNDA
Eyüp'ün sevilen işadamı Eyüp Spor Başkan Yardımcısı Abdullah Özatila Eyüp Spor'da yürüttüğü görevlerine ara vererek Memleketi'nin takımı olan Yani Malalatya Spora katkı sağlayacak.
TFF 2.Lig'de mücadele eden Yeni Malataya Spor başkanı ve yöneticileri hafta içi Eyüp Malatyalılar Derneğini ziyaret ederek Abdullah Özatila'yı Malatya Spor camiası içerinde görmek istediklerini belirtiler

Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz Abdullah Özatila yaptığı açıklamada " Yıllardır Eyüp Spor'un başarısı için maddi manevi emek verdim. Başarılı olduğumuz dönemlerde oldu eksik kaldığımız dönemlerde oldu. Bildiğiniz gibi spor günümüzde para ile ölçülen bir değer oldu. Temmuz ayında yapılan Eyüp Spor Kongresinde arkadaşlar beni yönetime uygun gördüler. Bende onlar destek vererek Eyüp Spor yönetimine girdim. Takımı sahaya çıkardık başarılı sonuçlar almaya başladık. Lakin bir ay önce gördüğüm lüzum üzerine istifa ettim. Yeni Malatya Spor doğduğum şehrin takımı. Yeni Malatya Spor Yönetimi beni kendi aralarında görmek istediklerini ifade ettiler. Ben oturduğum semt olan Eyüp'e ne kadar önem veriyorsam doğduğum kent olan Malatya'ya da o kadar önem veriyorum. Spor camiasında kazandığım bilgi ve birimlerimi bundan sonra Yeni Malatya Spor için kullanacağım. Eyüp Spor benim için çok önemlidir. Maddi manevi her zaman Eyüp Spor'a desteğim sürecektir.Bu güne kadar bize destek olan Eyüp Spor taraftarına ve Eyüplülere teşekkür ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.