GENEL Haber Girişi : 08 Ekim 2022 13:57

AHMET HAMDİ ÇAMLI HABER EYÜP GAZETESİNİ ZİYARET ETTİ

AHMET HAMDİ ÇAMLI HABER EYÜP GAZETESİNİ ZİYARET ETTİ
Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı Haber Eyüp Gazetesini ziyaret ederek gazetenin yayın yönetmeni Cengiz Oylum ile görüştü.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ve beraberindeki heyet ile bugün Haber Eyüp Gazetesi’ni ziyaret etti. Haber Eyüp Gazetesi Yayın Yönetmeni Cengiz Oylum ile görüşen İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı basın mensuplarının sorunları ile yakından ilgilendiğini, hakkı ile bu mesleği, yapanlar ile meslekle ilgisi olmayan kendisini gazetecilik kispesi altına gizleyenleri  birbirinden ayrışması gerektiğinin altını çizdi. Çamlı namusu ile çalışıp vergisini Bağkur’unu ödeyen emekçi gazetecilerin her zaman yanında olduğunu fakat yalan, dolanla iş yapan gazetecilerin mesleği karaladığını ifade etti.

 

Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı Dünyanın giderek kötüleştiğini, LGBT denen bir takım çevrelerin insanlığa kötülük yaptığını, aile yapısını bozarak topluma kötü örnek olduğunun ifade etti. Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı Avrupa’da ve özellikle Amerika’da LGBT’nin ve LGBT lobisinin çok güçlü olduğunu bunların Evanjelisler tarafından desteklendiğini belirtti.

 

Haber Eyüp Gazetesi Yayın Yönetmeni Cengiz Oylum yapılan ziyaret dolayısı ile Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ve beraberindeki heyete teşekkür ederek başladığı konuşmasında özelikle yerel gazeteciliğin sorunlarını anlattı ve yasal olarak bu işi yapan yerel gazetecilerin yasal olarak korunması gerektiğinin altını çizidi.

 

Ziyarette Ak Parti İstanbul Milletvekili Sayın Ahmet Hamdi Çamlı’ya, Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Cengiz Çup, Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkan yardımcıları Mehmet Selamet, Eyüpsultan Karel Ak Parti Mahalle Başkanı Recep Kardeş ve kadın kollarından Sevda Kılıçlı eşlik eti.