GENEL Haber Girişi : 09 Kasım 2016 15:11

AK DOĞU İŞADAMLARI DERNEĞİ BAŞKANI EMİN ATMACA 10 KASIM MESAJI YAYINLADI

 AK DOĞU İŞADAMLARI DERNEĞİ BAŞKANI EMİN ATMACA 10 KASIM MESAJI YAYINLADI
Aktif Doğu Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Emin Atmaca Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Aktif Doğu Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Emin Atmaca  mesajında “Kendisini millete adamış, bağımsızlık yolunda karşısına çıkan tüm engellere direnmiş olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, yaşam tarzı ve başarılarıyla tüm dünyaya örnek bir lider olmuştur.

Kurtuluş Savaşı ile Türk milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde küllerinden doğmasını sağlayan Mustafa Kemal Atatürk, bizlere çağdaş uygarlığın yolunu açmıştır.

10 Kasım bir kararlılık günüdür. 10 Kasım, Dünya tarihinin yokluklar içinde en başarılı mücadelesini vermiş bir ordunun Başkomutanı ve devrim yapmış, devlet kurmuş, ulusuna muasır medeniyetlerin üstüne çıkma hedefini göstermiş, aklın ve bilimin öncülüğünde ilerlemeyi öğütlemiş bir önderin gösterdiği yolun ve koyduğu hedeflerin her zamankinden daha fazla sahiplenilmesi gereken bir kararlılık günüdür

Atamızın devrimler, benimseyerek birlik olmalıyız. Kurtuluş Savaşı’nda emperyalizme karşı verdiğimiz mücadeleyi Kuvayi Milliye ruhu ile bu günde göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 78. yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.”

Emin Atmaca 

Aktif Doğu Sanayici İşadamları Derneği Başkanı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.