GENEL Haber Girişi : 15 Mart 2016 11:32

Akom Gaziosmanpaşa Minibüs hattı açıldı.

Akom Gaziosmanpaşa Minibüs hattı açıldı.
Hat Akom, Nurtepe, İski, Güzeltepe, Finanskent, 5 Levent, Cep Otogarı, Alibeyköy, Vialand, Sarıgöl ve Gaziosmanpaşa arasında çalışacak.

Ortalama 40 dakika sürecek olan yolculuk için başlangıç’ta 11 minibüs çalışmaya başladı.

Hattın açılmasına öncülük eden bu konuda imza kampanyası ve bir çok yazışma yapan Güzeltepe Mahalle Muhtarı Haydar Penez “ Yeni hat mahallemiz arasında ulaşımı kolaylaştırmanın yanında Alibeyköy Gaziosmanpaşa arasında da yolculuk süresini azaltacaktır. Hızla büyüyen mahallemiz için önemli bir ihtiyacı karşılayan yeni hat otogara ulaşım anlamında da önemli bir sorunu çözmüş oldu. Hattın açılması için üç yıldır yazışmalar yaptık. Üç bin imza topladık. Alibeyköy Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Rıza Yavuz konu ile çok yakından ilgilendi. Hattımız halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Hattın açılması ile ilgili olarak önemli çalışmalar yürüten Alibeyköy Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Rıza Yavuz da hattın çok önemli bir inteland üzerine kurulduğunu belirterek “ Yeni hat ile Alibeyköy Gaziosmanpaşa arasında ulaşım kolaylaşacak. Vergi dairesi, adliye gibi devlet birimleri Gazosmanpaşa da bulunuyor. Alibeyköy’den Gaziosmanpaşa ulaşım zor şartlarda yapılıyordu. Yeni hat ile bu sorunu aştık. Ayrıca yeni kurulan Alibeyköy Otogarı, Finanskent, 5.Levent arasında da ulaşım sağlamış olduk. Hattın açılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim “ dedi

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.