GENEL Haber Girişi : 29 Haziran 2016 17:37

AKŞEMSETTİN MAHALLESİ İFTARDA BULUŞTU

AKŞEMSETTİN MAHALLESİ İFTARDA BULUŞTU
Akşemsettin Mahalle Muhtarı Hakan Demir tarafından geleneksel olarak yapılan iftar Akşemsettin Mahallesi sakinlerini buluşturdu.

Akşemsettin Mahallesi eski Muhtarı Avni Demir tarafından 1996 yılında başlatılan iftar geleneği mahalle muhtarı Hakan Demir tarafından sürdürülüyor.

Gümüşhane Derneği’nde yapılan iftara bu yıl eski bakanlardan Lütfullah Kayalar da katılarak iftara renk kattı.

İftar’da Akşemsettin Mahallesi ileri gelenlerin yanı sıra tüm siyasi parti mahalle temsilcileri, sivil toplum kurumu temsilcileri, spor kulüpleri, okul müdürleri, cami imamları ve vatandaşlar katıldı.

İftarda konuşma yapan Akşemsettin Muhtarı Hakan Demir “ Eski Muhtarımız babam Avni Demir’in 1996 yılında başlattığı bu güzel geleneği sürdürmek benim için büyük bir mutluluktur. Her yıl geleneksel olarak Akşemsettin mahallesinde gerçekleştirdiğimiz iftarımız ile Ramazan Ayı’nın huzur ve mutluluğunu aynı sofra etrafında toplanarak yaşıyoruz. Bizi kırmayıp iftarımıza icabet eden tüm konuklara teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.