GENEL Haber Girişi : 14 Haziran 2018 15:42

ALİ ZENGİN'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMASI

ALİ ZENGİN'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMASI
Ali zengin Ramazan Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı

Yüzyıllardan beri heyecanla kutladığımız, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının sonuna gelerek bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar; insanî, vicdani ve dinî güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Böyle bayram günlerini fırsat bilerek sevincimizi, coşkumuzu, yardımlaşmayı ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz. Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışma ve yardımlaşmayı arttıran, hoşgörü ve kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız.

Büyüklerimiz, küçüklerimiz, tevazuu, hürmeti, cömertliği, ikramda bulunmayı, fedakârlığı, başkasını kendine tercih etmeyi, başkasının mutluluğu ile mutlu olabilmeyi, bu özel günlerde daha bir hissederek yaşamaktadır. Bayram ve bayrama ait geleneklerin canlı tutulması bu açıdan çok önemlidir.

Bu duygularla Ramazan Bayramının, bütün gönülleri şenlendirmesini, Ülkemizle birlikte tüm dünya devletlerine sevgiyi, barış ve kardeşliği getirmesini diliyor;  Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk dileklerimle en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.